Në Institutin Profesional ATC, me 8 vite eksperiencë në formimin e brezave më të mirë të profesionistëve në vend, fillojnë regjistrimet në kurset profesionale të fundjavës!

Sfido kohën! Ndiq pasionin, me profesionin plus!  

Zgjidh një nga 10 profesionet më të kërkuar në tregun e punës:

 • Shef Kuzhine;
 • Kuzhinier;
 • Pastiçer;
 • Menaxher Biznesi;
 • Elektriçist;
 • Autoservis;
 • Stilist;
 • Grafik Dizjaner;
 • Web Dizajner;
 • Teknik Kompjuteri & IT;

Avantazhet e kurseve profesionale në ATC janë:

 • Laboratorë modern praktike
 • Staf akademik i kualifikuar dhe me eksperiencë pune
 • Ambiente bashkëkohore të pajisur me të gjitha mjetet e punës
 • Praktikë profesionale në subjektet në partneritet me Institutin ATC
 • Certifikim i njohur nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë
 • Asistencë në procesin e punësimit brenda dhe jashtë vendit

Programet zhvillohen në fundjavë, në interval kohore 180 – 270 minuta. Procesi mësimdhënies bazohet në sistemin dual gjerman, që do të thotë se praktika profesionale është gjithmonë në fokus.

Regjistrimet kanë filluar dhe është koha e duhur për të përfituar nga ofertat më të mira deri më 4 janar!